TROUWBOEKJE

Het huwelijk is een grote stap in het leven. Met een handgemaakt lederen boekje geef je meteen extra glans aan deze unieke momenten in je gemeente en verwen je de bruidsparen met een origineel cadeau dat tot in de puntjes is afgewerkt.

Het trouwboekje omvat een standaard binnenwerk met rechten en plichten (de wetsartikelen). Ook andere nuttige informatie voor een pasgetrouwd koppel staat hierin vermeld. Vooraan is er een kleefstrookje voorzien om het titelblaadje in te kleven.

FORMAAT

Standaard formaat

Klassiek trouwboekje - standaardformaat

Het standaard boekje past in de binnenzak van elk kostuum.

11 x 18,5 cm

Breed formaat

Het breed formaat is iets korter en breder dan de standaarduitgave.

12,2 x 17 cm

LEDERSOORTEN

Premium leder

Nubuck leder

Leder van hoogwaardige kwaliteit én fluweelzacht. Dit geeft een onevenaarbaar gevoel wanneer je dit in je handen hebt. Verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren. Onze topper!

Calfsleder

Leder van duurzame kwaliteit en in verschillende nuances verkrijgbaar. Mat of blinkend, glad of net veel structuur zorgen voor telkens een andere beleving. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Tijdloos en duurzaam!

Alternatieven

Lederlook

Als budgetvriendelijk alternatief voor ons premium gamma kan gekozen worden voor een omslag uit kunststof. Voor elk wat wils!

Suède

Een alternatief voor lederlook is suède. De structuur van de stof geeft een heel ander gevoel dan bij lederlook. Een apart gevoel!

BEDRUKKING

Blinddruk

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om zonder inkt of folie een element aan het lederen boekje toe te voegen? Kies dan voor blinddruk. Blinddruk creëert een verrassend reliëf dat mooi oogt en aangenaam aanvoelt.

Foliedruk

Foliedruk op leder

Personaliseer je lederen boekje met een opdruk van het wapenschild of logo van je gemeente in glanzende folie. Foliedruk kan in nagenoeg elke kleur en zorgt voor een fijne touch die in één oogopslag de aandacht trekt.

Digitale druk

Digitale druk op leder
Liever een foto of een afbeelding? Dankzij de digitale druktechniek kunnen we de kaft van het lederen boekje personaliseren met je favoriete beeld.

AFWERKINGSVORMEN

Sierstikking

Sierstiksel

De sierstikking is standaard in ton sur ton, maar wil je een contrasterende kleur of helemaal geen stikking, we laten aan jou de keuze!

Sierkoordje

Koordje aan een boek
Een sierkoordje maakt het helemaal af en zorgt voor een ‘classy’ effect.

BINNENWERK

Standaard

Classic trouwboekjes - standaard binnenwerk

Het standaard binnenwerk bevat de rechten en plichten van de echtgenoten, zoals beschreven in het Burgerlijk Wetboek. Ook de inschrijving in de bevolkingsregisters bij de geboorte van een kind staat hierin vermeld.

Vanden Broele Handmade toetst regelmatig af met de geldende wetgeving. Hierdoor is de inhoud steeds up-to-date.

Op maat

Het binnenwerk kan natuurlijk helemaal worden aangepast aan de huisstijl van je gemeente of stad. Een gedicht van je stadsdichter, een ets of tekening van het historische stadhuis, enkele foto’s van jouw gemeente. Alles is mogelijk.

TITELBLAD

De kaft en het binnenwerk vormen één geheel, daarbij wordt een los titelblad geleverd dat je eenvoudig op
de daarvoor voorziene zelfklevende strip vooraan in het boekje kan vastmaken.

Deze zogenaamde kim(strook) wordt standaard voorzien om je trouwboekje te kunnen voorzien van een gepersonaliseerd titelblad.

Standaard

Classic trouwboekjes - standaard titelblad

Een standaard titelblad is voorzien van een recto verso zwartwitte bedrukking. Deze wordt door de ambtenaar verder gepersonaliseerd. Kleurendruk of foliedruk zijn in optie verkrijgbaar.

Op maat

Classic jubileumboekjes - oorkonde op maat

Wens je meer cachet te geven aan het titelblad? Dan behoren perkamentpapier of folieopdruk tot de mogelijkheden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

    Scroll to Top